Flyttbara lokaler

Varför använda flyttbara lokaler?

Genom att hyra flyttbara lokaler kan ni snabbt och enkelt lösa eventuell platsbrist, exempelvis när arbetsplatser behöver extra lokaler i samband med renovering eller när skolor och förskolor får ett oväntat tillskott av elever. För byggbranschen är det också väldigt vanligt att använda flyttbara lokaler som kontorsbodar. Även kommuner använder sig i stor utsträckning av flyttbara lokaler för till exempel tillfälliga boenden för asylsökanden.

Varför hyra flyttbara lokaler?
Det finns många fördelar med att hyra flyttbara lokaler:

  • Snabbt och smidigt. För det första är flyttbara lokaler en snabb och smidig lösning som ofta kan levereras inom ett par veckor. Detta gör det möjligt att lösa akuta platsproblem som exempelvis vid brand eller mögel som gör det omöjligt att använda de befintliga lokalerna.
  • Flyttbara lokaler kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål. Ni kan till exempel börja med ett fåtal moduler för att sedan utvidga dessa vid behov samt prova olika planlösningar och funktioner.
  • Hög standard. Standarden för flyttbara lokaler är ofta väldigt hög med bra ventilation och ljusa miljöer som många trivs mycket bra i. Ofta är flyttbara lokaler nya och moderna, och de håller samma kvalitet som permanenta lokaler gör.
  • Närhet till verksamheten. Med flyttbara lokaler kan ni ha närhet till verksamheten. De ställs upp på egen mark där ni vill ha dem och kan kopplas till befintliga byggnader. Detta gör det enkelt för till exempel byggbranschen att ha tillgång till kontor och utrymme för byggarbetarna.
  • Enklare att ha koll på ekonomin. Flyttbara lokaler är en kostnadseffektiv lösning jämfört med att bygga upp permanenta lokaler. Dessutom blir ekonomin enkel att planera med flyttbara lokaler då service, försäkring och underhåll ofta ingår i hyran.

Flyttbara lokaler är verkligen ett populärt koncept som gynnar många. Det är en enkel lösning som ser till att verksamheten kan fortsätta som normalt i moderna och anpassade lokaler.