Ett hus är inte ett hem utan inredning

heminredning

“A house is not a home” innan du inreder det, som låten säger. Okej, den sista delen fanns inte med i låten, men kan man hjälpa att det är sant? Ett hem utan inredning är faktiskt inte riktigt ett hem då inredning gör hemmet mer personligt. Men vad kan inredning innebära och vilka stilar ska man satsa på?

Bilder och tavlor

Alla var säkert omringade av bilder på väggarna hemma hos föräldrarna. Bilder på dina gamla skolfoton (som du har bett din mamma bränna i flera år nu), bilder från dina föräldrars bröllop, och kanske till och med bilder på dina föräldrar som unga; den tiden innan du ens var en idé i deras huvud. För att komplettera bilderna så fanns det säkert lite tavlor här och var föreställandes en båt på havet, en okänd kvinna, samt ett exotiskt djur. Varför inte följa i dina föräldrars fotspår och sätta upp en massa bilder och tavlor i ditt egna hem? Det kommer garanterat att piffa upp hela stället! Glöm inte att skaffa dig fina ramar till bilderna också som matchar stilen du går efter.

Dekorationer

En skål här, en klocka där, och vips är ditt hem som nytt! Varför inte investera i en massa småsaker som du kan dekorera rummen med? Coola ljusstakar, lampor, glasfigurer, en fin duk. Ja, det finns så mycket att välja emellan, och det bästa är nog att bestämma för att gå efter en speciell stil. Feng shui kanske? Vintage? Då blir det ju lättare att välja. Behöver man inspiration så är det bara att klicka runt lite på nätet. Man kanske till och med hittar just det man vill ha online, och då kan man beställa hem det hur lätt som helst.